Witam mam monitor Hyundai L70S+ jakiś czas temu włączyłem komputer i w monitorze mrugała dioda power (na zielono) przez chwilkę szybkim tempem po czym zaczęła mrugać mniej więcej co sekundę i świeciła przez sekundę jednocześnie przy zapalaniu diody było słychać takie "pyk" z monitora po czym normalnie się włączał. Kilka dni później czas tego szybkiego mrugania wydłużył się na tyle że musiałem czekać 30 minut az monitor się włączy, później godzinę, a teraz już po około 9 godzinach czekania zrezygnowałem. Próbowałem odłączać kabel zasilający i ten od karty graficznej i nic nie pomogło. Nie da się tego monitora wgl. wyłączyć (przyciskiem power) jak tylko dostanie zasilania cały czas szybko mruga na zielono (nawet gdy nie podłącze kabla tego od karty graficznej, a wydaje mi się że wtedy powinna świecić się cały czas na pomarańczowo.) Z tego wychodzi chyba że jest jakiś problem z zasilaniem monitor mam już rozkręcony i jestem gotowy do działań lecz nie wiem od czego zacząć więc, moje pytanie brzmi od czego można było by zacząć, co pomierzyć, jakie są najczęstsze przyczyny takiego zachowania monitora? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.