Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

samsung galaxy i5510 jak odblokować telefon?

devenir 19 Jun 2012 20:47 18328 11
    devenir
    Level 9  
    Hejka ;) mam ogromny problem... ;( dzisiaj koleżanka bawiła się moim telefonem i "niechcący" zablokowała mi telefon w taki sposób że wyskakuje mi okienko do wpisania NAZWY UŻYTKOWNIKA I HASŁA do konta google, no i gdy to wpisuje to dalej nic się nie dzieje tylko "błędne hasło lub nazwa użytkownika" ;''''(
    nie wiem już co mam robić, pomocy!!!
    Dodam jeszcze że nagłówek okienka jest taki "ZBYT WIELE PRÓB WPISANIA SYMBOLI".
    sm233
    Level 38  
    Jeśli nie znasz danych do konta na którym jest zarejestrowany telefon to pozostaje reset ustawień poprzez wipe reset.
    devenir
    Level 9  
    A jak się to robi? prosze napisz mi to krok po kroku.
    devenir
    Level 9  
    Z karty pamięci też?
    sm233
    Level 38  
    Z karty pamięci nie. Dla pewności na czas resetu możesz ją wyciągnąć z telefonu.
    devenir
    Level 9  
    Ja to mam pecha... w tej instrukcji którą mi wysłałeś nic nie jest wspomniane o tym przypadku co ja mam ;(
    sm233
    Level 38  
    Zrób reset jak w instrukcji i okienko z prośbą o kod zniknie. Nie komplikuj przypadkami.
    devenir
    Level 9  
    Heh.... żeby to jeszcze było takie proste jak mówisz. Jestem kobietą - Nie umiem tego zrobić!
    tino2003
    Admin of GSM Group
    devenir wrote:
    Jestem kobietą - Nie umiem tego zrobić!

To dużo wyjaśnia :D

A może prościej będzie podejść do lokalnego serwisu i zlecić im ten reset ;)
    hopciu91
    Level 12  
    Turn off GT-i5510 phone. Press and hold W + POWER ON the phone
    or

USE THIS METHOD FOR hard reset your Samsung Samsung Galaxy 551 Android phone:press *2767*3855#
    odosz
    Level 2  
    PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW!
    Da się jakoś zrobić backup kontaktów przed resetem?
    Znajomi zablokowali mi tel, za chiny ludowe nie pamiętam passów do konta gmail, a nie mogę stracić kontaktów!
    Są jakieś programy? na osx najlepiej, ale na windę też przeboleję :)