Musze szybko naprawic komputer, nie wiem skąd się ten błąd wziął, może ktoś miał podobny i wie co jest przyczyną. Nie jest to kwestia instalacji nowego urządzenia - wystąpił "samoistnie".
Są 2 urządzenia na ISA (modem i PCMCIA), 2 na PCI (TunerTV i LAN) i 1 AGP (NV 2 400 MX) - nie bardzo moge je wymontowac - plomby gwar na "śledziach od kart".
Opis: Nieprawidłowe wywołanie dynamicznego łącza....
VxD z VCD(04) + 000004ab do urządzenia VCOM usługa 23
załączam screeny, prosiłbym o szybką pomoc, gdyż nie mam dużo czasu na naprawę - ważny komputer w sieci.
Czy to coś wspólnego z emulacją portu COM np. dla modemu lub PCMCIA? czy inny problem
PS. W menedżerze urządzeń nie ma żadnych ostrzeżeń ani konfliktów. Wirusów brak, ponowna instalacja sytemu = to samo.
Z góry dziękuję za wskazówki.
Są 2 urządzenia na ISA (modem i PCMCIA), 2 na PCI (TunerTV i LAN) i 1 AGP (NV 2 400 MX) - nie bardzo moge je wymontowac - plomby gwar na "śledziach od kart".
Opis: Nieprawidłowe wywołanie dynamicznego łącza....
VxD z VCD(04) + 000004ab do urządzenia VCOM usługa 23
załączam screeny, prosiłbym o szybką pomoc, gdyż nie mam dużo czasu na naprawę - ważny komputer w sieci.
Czy to coś wspólnego z emulacją portu COM np. dla modemu lub PCMCIA? czy inny problem
PS. W menedżerze urządzeń nie ma żadnych ostrzeżeń ani konfliktów. Wirusów brak, ponowna instalacja sytemu = to samo.
Z góry dziękuję za wskazówki.