Mam do sprzedania bardzo zadbaną wieżę SONY model MHC-RG220 + kolumny SS-RG440, oczywiście do zestawu posiadam pilot. Jestem pierwszym właścicielem tego sprzętu, był on bardzo mało używany(sporadycznie na imieniny, urodziny). Ale wszystko działa jak należy ma przepiękny czysty dźwięk(Słuchałem na nim wszystkich gatunków od Pop-u, Rapu, do techno) a jeżeli ktoś lubi bawić się basami to ten sprzęcior także jest dla niego
Funkcje:
- tuner z RDS
- zmieniarka na 3 płyty
- MP3
- dwu kieszeniowy kaseciak
- wejście liniowe
Cena jaka mnie interesuje to 310zł(Na tą wieżę cena bardzo tania) + koszty przesyłki.
Cenę można negocjować bo szybko potrzebuję gotówki.
Więcej informacji pod numerem gg 19794860 lub telefonicznie (sms) : 790800005 na sms odpisuje w ciągu 24 h lub mail: sprochnialyvlog(_at_)gmail.com
Dodatkowy opis
-MHC-RG220 to minizestaw o dużej mocy ( 2x120W ) ze zmieniaczem 3 płyt CD umożliwiającym odtwarzanie płyt CD/CD-R/CD-RW oraz plików MP3 z dysków CD-R
-mocny, intensywny bas zapewniają podwójne jednostki niskotonowe - "Hybrid Dual Woofer" - jest to opracowany przez Sony system, zapewniający maksymalną intensywność basów
-jeden z głośników niskotonowych reprodukuje niskie częstotliowści i współpracuje z drugim głośnikiem niskotonowym
-magnetofon
-radio z RDS i pamięcią 30 stacji
kolor srebrny
Funkcje:
- tuner z RDS
- zmieniarka na 3 płyty
- MP3
- dwu kieszeniowy kaseciak
- wejście liniowe
Cena jaka mnie interesuje to 310zł(Na tą wieżę cena bardzo tania) + koszty przesyłki.
Cenę można negocjować bo szybko potrzebuję gotówki.
Więcej informacji pod numerem gg 19794860 lub telefonicznie (sms) : 790800005 na sms odpisuje w ciągu 24 h lub mail: sprochnialyvlog(_at_)gmail.com
Dodatkowy opis
-MHC-RG220 to minizestaw o dużej mocy ( 2x120W ) ze zmieniaczem 3 płyt CD umożliwiającym odtwarzanie płyt CD/CD-R/CD-RW oraz plików MP3 z dysków CD-R
-mocny, intensywny bas zapewniają podwójne jednostki niskotonowe - "Hybrid Dual Woofer" - jest to opracowany przez Sony system, zapewniający maksymalną intensywność basów
-jeden z głośników niskotonowych reprodukuje niskie częstotliowści i współpracuje z drugim głośnikiem niskotonowym
-magnetofon
-radio z RDS i pamięcią 30 stacji
kolor srebrny