Moderowany przez damiancz:Dział serwis służy do zadawania pytań przez doświadczonych serwisantów - uważasz że twoje spełnia te kryteria.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
3.1.17. Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
Niestety nie rzucamy tu kościami ze ściankami od 0 do 9. A działu pytanie do wróżki na razie nie dorobiliśmy się. Kombinacji jest 10000 od 0000 do 9999 i każda jest prawdopodobna.
Witam jestem w posiadaniu radia navi mfd przy vw passat b5 2002 rocznik w którym nie mam kodu. dowiadywałem się w serwisie vw i nic mi nie pomogli mówili że mogą mi sprzedać nowe takie radio sprawdzałem we wszystkich dokumentach i nigdzie go nie mam jeśli ktoś ma takie radio z tego samego rocznika to prosił bym o podanie kodu do tego radia. Wiem że morze nie pasować ale mógł bym spróbować