Mam problem z włączaniem komputera. Zdarza się, że przy włączaniu po prostu monitor nie odbiera sygnału(lampka miga, komputer się włącza bo słychać). I właściwie nic więcej, nic na monitorze nie wyskakuje. Czasem się uda, a czasem nie. Nic w konfiguracji nie zmieniałem, a ustawienia są właściwie minimalne. Ostatnio postanowiłem rozwiązać problem na własną rękę i wziąłem kabel vag z innego komputera. Jak się okazało, że to pomogło to po prostu kupiłem taki kabel bo stary miał 11 lat i miał prawo się zepsuć. Wszystko było ok przez parę dni i potem znów to samo. Dodam, że jak już komputer jest włączony, wszystko cacy chodzi i wtedy wyłączę monitor to jak wrócę to o dziwo żadnego problemu nie ma. W tej chwili nie wiem czy to problem z komputerem, czy bardziej z dużo starszym monitorem.
PS: nie wiem czy to coś pomoże, ale zauważyłem, że pasek do przewijania filmów na yt dziwnie drga właśnie od podobnego czasu
PS: nie wiem czy to coś pomoże, ale zauważyłem, że pasek do przewijania filmów na yt dziwnie drga właśnie od podobnego czasu