Witam mam taki problem z tv projekcyjnym samsung sp-50l6hd telewizor działał bez zarzutu potem po prostu go odłączyłem i odstawiłem w kąt teraz kiedy chciałem go włączyć pokazała mi się kontrolka (LAMP) wiec idąc tym tropem wymieniłem lampę na nową i problem nadal jest kontrolka miga lampa się nie świeci tylko tv po włączeniu wydaje jakiś sygnał z głośników załączają się diody na płytkach wentylatory i po około 20s. tv się restartuje i tak kilka razy może ktoś miał taki problem i wie jak mi pomóc z góry dziękuje za pomoc.
Przeczytałem też na forum że są jakieś bezpieczniki czasowe od lampy tylko zupełnie nie wiem jak on wygląda jak by ktoś był w stanie mi podpowiedzieć był bym wdzięczny.
Dodam jeszcze że do tej płytki dochodzą dwie kostki 1 na dwa piny 400V a 2 pięć pinów cztery kable białe i jeden niebieski tylko nie wychodzi zasilanie na lampę
Regulamin p.3.1.13. Proszę poprawić niechlujną pisownię! [P.]
Przeczytałem też na forum że są jakieś bezpieczniki czasowe od lampy tylko zupełnie nie wiem jak on wygląda jak by ktoś był w stanie mi podpowiedzieć był bym wdzięczny.
Dodam jeszcze że do tej płytki dochodzą dwie kostki 1 na dwa piny 400V a 2 pięć pinów cztery kable białe i jeden niebieski tylko nie wychodzi zasilanie na lampę
Regulamin p.3.1.13. Proszę poprawić niechlujną pisownię! [P.]