Poszukuję schematu do IVECO 35-8 z 94 roku ,a konkretnie chodzi mi o sterowanie dmuchawą.Bardzo będę wdzięczny, mogę podarować punkty.Mój adres: rico37p(_at_)gmail.com
✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania schematów elektrycznych do pojazdu Iveco Turbo Star 190 38 z 1991 roku oraz innych modeli Iveco i ciężarówek. Użytkownicy wymieniają się informacjami o dostępności schematów instalacji elektrycznych, opisach bezpieczników, przekaźników, kontrolkach oraz diagnostyce. Pojawiają się linki do zewnętrznych źródeł z dokumentacją serwisową i schematami, w tym do modeli Iveco Daily, Eurocargo, Eurotech oraz Stralis. Poruszane są także kwestie związane z działaniem czujników poziomu oleju, kontrolkami (np. kontrolka 28 – niski poziom płynu chłodzącego) oraz układami ABS. Wskazywane są różne roczniki i wersje silnikowe, a także prośby o schematy do konkretnych modeli Iveco, co świadczy o potrzebie dostępu do szczegółowej dokumentacji elektrycznej i diagnostycznej dla pojazdów tej marki. Wygenerowane przez model językowy.