Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Iveco Daily - Schemat, bardzo pilne.

macio8888 06 Sep 2006 22:03 36723 17
    macio8888
    Level 22  
    Witam!
    Potrzebuje bardzo pilnie schemat instlacji elektrycznej do Iveco Daily 35s13. Przekopałem cały internet i nie moge nigdzie znaleźć.
    Proszę o szybka pomoc i z góry dziękuje.
    pozdrawiam macio8888
    gegas
    Level 12  
    schematów jest sporo powiedz czego konkretnie potrzebujesz a postaram się pomóc:)
    tomi_zg
    Level 1  
    witam gegas czy moglbyś mi wysłać albo wystać schemat do iveco 30-8 albo jakiegos z tego rodzaju bo mam problem z kontrolkami nawet jak wylacze stacyjke dalej sie świeca podejrzewam ze to jakas masa albo sam nie wiem ale ze schematem by bylo duzo latwiej pozdrawiam
    tataj
    Level 2  
    Masz uszkodzoną kasetę bezpieczników , napewno woda zaciekała z szyby to jest ich wada . Doszło do przebicia wewnącz kasety i jest do wymiany.
    gargi4482
    Level 11  
    Ja bym bardzo prosił o schemat do IVECO Turbo Daily 35-10 97r do przełącznika wycieraczek bo nie działa mi spryskiwacz. Najlepiej jak byś wysłał o komplet schematów. Podaję maila gargi4482(małpa)wp.pl Z góry dziękuje.
    wencek
    Level 15  
    Witam, Ja potrzebuje schemat świateł przednich IVECO 35c9 2001r
    piotr.weclawiak(malpa)wp.pl
    Mickey32
    Level 10  
    Iveco Daily Repair Manual mam takie coś ale nie wiem jak przesłać te 167 MB pliku pdf???

Dodano po 24 [minuty]:

Może uda mi się wrzucić na chomika to będzie można sobie pobrać
    Paweł_Rzeszów
    Level 10  
    Mickey32 wrote:
    no to jak kto chce to niech pobiera http://chomikuj.pl/Mickey32 w katalogu PDF pozdrawiam

Witam,
    a może masz schemat do Iveco 65c17 ?
    z góry bardzo dziękuje
    Pozdrawiam Paweł
    wiechu516
    Level 1  
    potrzebuję pilnie schemat ustawienia kół paska rozrządu do iveco daily 2.3hpi 2003r. Bardzo proszę jak ktoś taki posiada wysłać na wieslaw.sekowski(malpa)gmeil.com. Z góry dziękuję.
    pabog
    Level 10  
    Witam czy może ktoś poratować schematem do Iveco Daily 35-10 rok 92. Przestał mi działać licznik ( prędkościomierz) Podświetlenie działa tylko po stronie obrotomierza. Będę wdzięczny z jakieś wskazówki pomocne do naprawy usterki.
    carrot
    Moderator of Cars
    Zobacz na cienki, żółty kabel bezpośrednio do klemy - akumulatora (to jest masa licznika, tak by tacho działało nawet przy wyłączonym odłączniku prądu)
    pabog
    Level 10  
    To już ogarnąłem. Był odłączony. Działa. Mam jeszcze kilka usterek po poprzednim właścicielu. Fajnie jak ktoś by udostępnił jakąś instrukcję lub link do takiej ( opis kontrolek i przełączników. Schemat całej elektryki. Może są jakieś serwis manuale do tego rocznika??

Szukam dokładnie do rocznika 92. Przez pomyłkę wpisałem że to rocznik 97.

Jedna z usterek...

Np jak poprzestawiam suwaki od temperatury przy nawiewie to mi rozładowuje aku.
    Pawel wawa
    VIP Meritorious for electroda.pl
    pabog wrote:
    Np jak poprzestawiam suwaki od temperatury przy nawiewie to mi rozładowuje aku.

A tutaj to ktoś podłączył z pominięciem kostki stacyjki, pewnie ma stałe zasilanie teraz. Popatrz także przy radiu, czy nie połączone przewody stały plus i po stacyjce.
    MIMA267
    Level 10  
    Pilnie poszukuję rozpiski bezpieczników w Iveco Daily z 2009 r.; Iveco II z 2004 i Renault Mascot z 2005 r.
    Będę bardzo zobowiązany i z góry dziękują za jakąkolwiek pomoc.

Pozdrawiam.
    Duratec817
    Level 2  
    Witam mam pytanie czy pasuje przód polifcie od roku 12 do rocznika 09