logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tomtom dozywotnia aktualizacja od 28 Wrzesien 2012r Kupić ?

adamvfr 29 Wrz 2012 09:39 3798 6
REKLAMA
  • #1 11359218
    adamvfr
    Poziom 11  
    Ocena: 16
    Witam Prosze o odpowiedz na kilka pytan, otoz mieszak na stale w uk i od tygodnia szukam dobrej navi wczoraj wchodze na amazon.co.uk tu dokladny link http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=a...rd_t=201&pf_rd_p=328360287&pf_rd_i=B007QTI0QE

i oczom nie wierze dozywotnia aktualizacja map jak w garminie max 4 rocznie, ale na cale zycie urzadzenia
    interesujemnie konkretnie model Tomtom VIA 130 Europe 45 countries.
    Szukam nawigacji z kodami pocztowymi bo w uk to podstawa szukania adresu
    ale kiedy jade do polski raz na rok to w europie nie mam problemow z obecnym copilotem ale zmiany drog w Polsce choc piekne to jednak utrudniaja mi droge a mam juz wtedy za soba 1500km i dwie godziny promu

czy warto kupic tego tomtoma a moze garmin 2455LMT a moze cos z innej beczki

doradzcie cos z darmowa aktualizacja lifetime postcod'ami mapa europy i nowymi obwodnicami, autostradami w polsce.

ps. UWAGA czytalem oferte tomtoma z lifetime gruntownie w jezyku angielskim i jest rzeczywiscie lifetime, natomiast kiedy sie przelacza na jezyk polski to z lifetime robi sie rok lub trzy lata wiec zupelnie cos innego - uwaga przy zakupie. tu jest link http://www.tomtompromotion.com/maps/
  • REKLAMA
  • #2 11359636
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    adamvfr napisał:

ps. UWAGA czytalem oferte tomtoma z lifetime gruntownie w jezyku angielskim i jest rzeczywiscie lifetime, natomiast kiedy sie przelacza na jezyk polski to z lifetime robi sie rok lub trzy lata wiec zupelnie cos innego - uwaga przy zakupie. tu jest link http://www.tomtompromotion.com/maps/

Dla każdego kraju są różne oferty - trzeba patrzeć co jest na pudełku napisane.
    Ja brałbym garmina.
  • REKLAMA
  • #3 11359776
    adamvfr
    Poziom 11  
    marek216 napisał:

Ja brałbym garmina.

a mozesz uzasadnic bardzo by mi to pomoglo.
  • #4 11359929
    marek216
    Poziom 43  
    Jakość i dokładność aktualizacji w garminie moim zdaniem jest lepsza.
  • REKLAMA
  • #5 11360121
    adamvfr
    Poziom 11  
    a jak sprawuje sie garmin w polsce ?
  • REKLAMA
  • #6 11360135
    marek216
    Poziom 43  
    Bardzo dobrze.
  • #7 11361353
    adamvfr
    Poziom 11  
    a czy garmin ma cos w stylu tomtom route planner popatrzylbym sobie jak to wyglada, juz jestem prawie przekonany do garmina jednak na tt route planner sprawdzalem tegoroczne zmiany w olsztynie (mazury) i wszystko jest jak byc powinno.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje nawigacji GPS z dożywotnimi aktualizacjami map, zwracając uwagę na model Tomtom VIA 130, który oferuje mapy dla 45 krajów. Zastanawia się nad porównaniem z modelem Garmin 2455LMT, zwłaszcza w kontekście jakości aktualizacji i funkcji, takich jak obsługa kodów pocztowych w UK oraz w Polsce. Użytkownicy forum sugerują, że Garmin ma lepszą jakość i dokładność aktualizacji, a także dobrze sprawdza się w Polsce. Pojawia się również pytanie o dostępność funkcji podobnych do Tomtom Route Planner w Garminie.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA