logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Thomson 32ht2253 siatkowanie obrazu, szukanie danych,brak sygnału

sonea1 02 Paź 2012 18:14 2034 3
REKLAMA
  • #1 11370090
    sonea1
    Poziom 1  
    Witam,

pół roku temu kupiłam telewizor Thomson 32ht2253 od tego czasu borykam się z problemem siatkowania obrazu (podczas oglądania na ekranie telewizora pojawiają się piksele które uniemożliwiają prawidłowy odbiór, spowalniają go bądź obraz staje się zupełnie nie czytelny) ponadto po pewnym czasie programu nie da się oglądać. Z początku myślałam, że jest to problem anteny jednak po jej wymianie problem się na silił. W tym momencie nie nie da się oglądać kanałów z naziemnej cyfrowej nie "rozgrzawszy" ekranu kanałem analogowym co i tak nie gwarantuje, że kanał będzie możliwy do oglądania ponieważ po włączeniu telewizora pojawia się informacja o szukaniu kanału, odbieraniu danych i braku sygnału.

Proszę o pomoc bo naprawdę nie wiem co mam zrobić ze sprzętem.
  • REKLAMA
  • #2 11376603
    Darek.
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Wymiana anteny na nową nie oznacza, że masz już dobry sygnał antenowy. Najprościej jest zanieść tv do znajomego, u którego cyfrówka chodzi bez zastrzeżeń i sprawdzić tv. Na analogu może względnie pracować, a dla cyfrówki to może być za mało.
  • REKLAMA
  • #3 11378143
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 12054451
    marekdzi
    Poziom 12  
    Ocena: 13
    Ewentualnie dzwoń do serwisu pod nr: 468540281
    W razie potrzeby przyślą ci nowszy soft bo ja kupiłem telewizor z datą produkcji luty 2013 a już wyszło od tamtego czasu 3 nowsze softy
REKLAMA