logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Steelseries XAI - Ustawianie dodatkowych przycisków

pawel4325 19 Paź 2012 22:28 1200 0
REKLAMA
  • #1 11429898
    pawel4325
    Poziom 23  
    Ocena: 48
    Witam. Otóż zakupiłem sobie myszkę jak w temacie i mam z nią problemy. Otóż do tej pory używałem A4 Techa X7 i tam jak miałem dwa dodatkowe przyciski były tolerowane jako mouse4 i mouse5, niestety w przypadku tej myszki jest inaczej. Ściągnąłem narzędzie producenta myszki ale niestety nic mi ono nie daje, nie wiem jak np. w grze przypisać tzw. binda (call of duty 4, World at War) gdzie w przypadku A4Techa używałem poleceń mouse4, mouse5. Chodzi mi głównie o to czy jest może jakiś inny program gdzie po kliknięciu tego przycisku wyświetlił mi jaką on robi komendę ? W ustawieniach XAI jest niby do cofania stron w przeglądarce IE, ale i tak to nie działa a dawałem apply i w ogóle. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Paweł.

Zauważyłem teraz w tej chwili bo to przypadkowo gdy przycisnę równocześnie dwa równoległe przyciski jeden z prawej drugi z lewej załapuje ale z pojedyncza nie i to jest bardzo dziwne.
  • REKLAMA
REKLAMA