logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Creative Inspire T5900. Głośnik niskotonowy charczy.

slawny 30 Sty 2005 13:14 2591 3
REKLAMA
  • #1 1181722
    slawny
    Poziom 11  
    Pare dni temu kupiBem zestaw Creative Inspire T5900 i mam problem poniewa| gBosnik niskotonowy wydaje dziwne charczace dzwieki (dosyc glosne) co mnie bardzo iryruje czasami gdy przesune go o parenascie centymetrów cichnie lub przestaje wogule. POMOCY!!!
  • REKLAMA
  • #2 1181956
    Lucaspog
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Schowaj go do szafki. ALe takiej mocnej w miare aby nie trzeszczala afekt powalajacy. Mialem tak dwa lata. ALe wyciagnalem z garazu Unitre Ws 304 S i kupilem nowe glosniki do kolumn tonsilowkich i sie okazalo ze wzmacniacz slaby. Ale jakos jest
  • REKLAMA
  • #3 2247280
    zbych605
    Poziom 11  
    Witam.Od pół roku używam też tego zestawu.Jest naprawdę świetny.I zauważyłem także to charczenie przy większych głośnościach.Okazało się, że źle jest dobrany bassreflex i efekt charczenia dawało wirujące powietrze.Próbowałem zatkać wylot ale traci bardzo na efektywności więc musiałem się pogodzić z dziwnym efektem.Pozdrawiam
  • #4 2247381
    postiga
    Poziom 25  
    Ocena: 51
    Fakt, bas refleks, jest prawdopodobnie kijowy. I to nie tylko w tego tupy modelach, w nizszych tez
    (ale chyba konstrukcja suba jest taka sam w kazdym modelu "tej serii"). Tak czy owak, panowie od creatice'u chyba zrobili tak specjalnie zeby kupowac drozsze modele :PP. U siebie tego nie prubowalem ale sprobuj wyjac ten BR. Moze bedzie oki (chociaz watpie, bo strojenie ulegnie zmiejszeniu)
REKLAMA