logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka Whirlpool AWM 8083 - świecące światełka po zamontowaniu programatora

fulek1 25 Paź 2012 10:14 4542 8
REKLAMA
  • #1 11448482
    fulek1
    Poziom 9  
    Ponawiam temat zamknięty przez moderatora.
    Zamontowałam programator,ale po uruchomieniu świecą wszystkie światełka. Pralka próbuje coś robić, ale tylko próbuje.
    Proszę o pomoc. Nie będę wzywać kolejnego "majstra", który skasuje mnie za dojazd (mieszkam poza miastem) i powie mi,że mam kupić nową pralkę!!
  • REKLAMA
  • #2 11449015
    Stefciu_B
    Specjalista AGD
    Ocena: 1222
    fulek1 napisał:
    Nie będę wzywać kolejnego "majstra", który skasuje mnie za dojazd (mieszkam poza miastem) i powie mi,że mam kupić nową pralkę!!

Wezwij takiego, który zajmuje się naprawą sprzętu (napewno sobie da radę), a nie sprzedażą ;)
  • REKLAMA
  • #3 11449030
    fulek1
    Poziom 9  
    Niestety większość znanych mi zajmuje się: wymieni pompę, łożyska ... a tu zapewne sprawa dotyczy programatora.
    Jeśli jest taki który zna się na tym, to ja go do siebie zapraszam.
  • REKLAMA
  • #5 11449082
    fulek1
    Poziom 9  
    Stefciu_B. Z Zielonej Góry nie ma ani jednego ogłoszenia z AGD. Toż to idzie się załamać!!
  • #6 11450727
    eeban
    Specjalista AGD
    Ocena: 1497
    To że świecą ok, ale możesz zamieścić zdjęcie .Wtedy będzie trochę łatwiej .
  • #7 11451548
    Stefciu_B
    Specjalista AGD
    Ocena: 1222
    fulek1 napisał:
    Stefciu_B. Z Zielonej Góry nie ma ani jednego ogłoszenia z AGD. Toż to idzie się załamać!!

Wujek "google" przychodzi Ci z pomocą ;)
    http://www.google.pl/#hl=pl&output=search&scl...d0409c44b6c692&bpcl=35466521&biw=1024&bih=546
    skoro na elektrodzie nikt się nie "afiszuje".
  • REKLAMA
  • #8 11454368
    fulek1
    Poziom 9  
    Mam zdjęcie świecącej pralki. Może komuś coś mądrego przyjdzie do głowy.
    Pralka Whirlpool AWM 8083 - świecące światełka po zamontowaniu programatora

Na zdjęciu nie widać, ale świecą się kontrolki obrotów oraz program prania wstępnego, stop płukanie itd..czyli wszystkie.
  • #9 11454756
    peter falk
    Specjalista AGD
    Ocena: 3357
    Szukaj nowego lub używanego programatora - ze "swojego" już nic, a nic nie wydusisz :( . Jeśli obracanie gałką programowania prania zmienia sekwencje segmentów na wyświetlaczach, to do wymiany jeszcze interfejs użytkownika. W sumie: czarno to widzę :(

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z pralką Whirlpool AWM 8083 po zamontowaniu nowego programatora, gdzie świecą wszystkie kontrolki, a urządzenie nie działa prawidłowo. W odpowiedziach sugerowane jest wezwanie specjalisty zajmującego się naprawą sprzętu AGD, a nie sprzedażą. Użytkownicy podkreślają, że problem może dotyczyć programatora lub interfejsu użytkownika. Wskazówki obejmują poszukiwanie fachowców w lokalnych ogłoszeniach oraz możliwość zamieszczenia zdjęcia pralki dla lepszej diagnozy. Istnieje również sugestia, aby rozważyć zakup nowego lub używanego programatora, jeśli obecny jest uszkodzony.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA