logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować radio Zenec NC 2040 po prośbie o kod po synchronizacji?

olokxp 27 Paź 2012 15:57 813 0
REKLAMA
  • #1 11456436
    olokxp
    Poziom 9  
    Witam wszystkich specjalistów, dostałem od znajomego linka do tej strony, bo podobno znajdę tutaj rozwiązanie a więc proszę o pomoc a mianowicie:

Posiadam Radio samochodowe Zenec NC 2040, radio chodziło elegancko, grało nawigacja tak samo aż do czasu jak zrobiłem synchronizacje między telefonem a radiem przez Bluetooth muzyka, kontakty itp. Na drugi dzień odpalam radio a radio prosi o kod ( nie wiadomo jaki)

1) Radio zawsze wchodziło bez kodu
    2) Wpisanie kodu takiego samego jak przy synchronizacji z telefonem nie działa
    3) Radio zawsze się resetowało jak wyciągałem kluczyk z stacyjki ( brak chyba podtrzymania prądu)

Radio było już u 3 specjalistów i każdy nie umie go rozszyfrować, mówią że trzeba zczytać pamięć i wyciągnąć z niej kod, i dlatego pytanie kto mi pomoże ruszyć tego Zenca, bo już mi ręce opadają ?? , może zna ktoś kogoś kto potrafi dostać się do tej pamięci ?? oczywiście zapłacę za usługę , Jestem z śląskiego
    Pozdrawiam
    Mariusz
  • REKLAMA
REKLAMA