logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG 42PG100R - Resetuje się menu serwisowe do dziwnych ustawień

mareksenior 28 Paź 2012 15:45 1275 9
REKLAMA
  • #1 11460525
    mareksenior
    Poziom 9  
    Witam potrzebuję ustawień w menu serwisowym do tego modelu tv.LG 42PG100R też Mi się co jakiś czas resetuje i powraca do dziwnych ustawień, jeśli ktoś ma ten model jeszcze sprawny to proszę wejść w Menu serwisowe trzymająć jednocześnie menu w tv i na pilocie przez kilka sekund i proszę o podanie parametrów bym mógł sobie je wklepać
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11461075
    mareksenior
    Poziom 9  
    Zobaczymy, a co proponujesz?
  • #4 11461571
    palantronic
    Poziom 2  
    Oddać do serwisu
  • REKLAMA
  • #5 11461642
    mareksenior
    Poziom 9  
    Za takie rady dziękuję, moje prośba dotyczyła czego innego, mianowicie jak jest opisane menu serwisowe w w/w telewizorze. Wciąż liczę że ktoś mający taki model zaglądający tu Mi opisze to menu, przecierz to dość proste
  • #6 11461706
    radekrpisz
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 208
    mareksenior napisał:
    Witam potrzebuję ustawień w menu serwisowym do tego modelu tv.LG 42PG100R

No cóż, nie ma czegoś takiego.
    mareksenior napisał:
    podanie parametrów
    Z księżyca spadłeś?
  • #7 11461730
    mareksenior
    Poziom 9  
    To napiszę łopatologicznie, jeśli są probleby ze zrozumieniem o co Mi chodzi, a mianowicie gdy wejdziemy w menu serwisowe to co tam pisze jakie wartości są przypisane do poszczególnych słów, o to Mi chodziło
  • #8 11461838
    lisek
    Serwisant RTV
    Ocena: 6858
    Może na pocz. Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Potem opcja Szukaj ..dla chassis PP81A
  • REKLAMA
  • #9 11461918
    mareksenior
    Poziom 9  
    Mógłbyś Mi to napisać łopatologicznie, ten link jest niezrozumiały dla mnie, napisz jak to menu serwisowe w konretnie tym modelu wygląda
  • #10 11461976
    bogred
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 276
    Odpuść sobie! Jeśli nie masz o tym pojęcia, to narobisz bałaganu i może to Ciebie drogo kosztować. Niejeden mądrala grzebiący w SM się o tym przekonał :cry: Radzę serwis.

Dodano po 48 [sekundy]:

3.1.17. Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi. Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje ustawień w menu serwisowym telewizora LG 42PG100R, który resetuje się do dziwnych wartości. Prosi innych posiadaczy tego modelu o pomoc w podaniu parametrów z menu serwisowego. W odpowiedziach pojawiają się sugestie, aby oddać telewizor do serwisu, a także ostrzeżenia przed samodzielnym wprowadzaniem zmian w menu serwisowym, co może prowadzić do problemów. Użytkownik prosi o konkretne informacje dotyczące wartości przypisanych do poszczególnych opcji w menu serwisowym, jednak nie otrzymuje jednoznacznych odpowiedzi.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA