Witam, gdzie¶ już widziałem podobny problem lecz nie został on rozwi±zany, proszę o pomoc. Już opisuje co się dzieje...
Otóż, myszkę t± mam jakie¶ 4-5 dni w użyciu (Titanum Goblin TM106 - mysz optyczna ) i do tego czasu działała bez zarzutów niestety, dzi¶ zaczęła ¶wirować! Po wł±czeniu komputera, działa przez jaki¶ czas, potem dioda przygasa i nie reaguje na ruchy. Czasami pomaga ponowne podł±czenie, nie zawsze... Dodam jeszcze, że przyciski działaj± normalnie, w czasie gdy kursor nie reaguje
Próbowałem już:
-Podł±czenia jej przy innym komputerze - Działa
-Podł±czyłem do tego komputera inna myszkę - Dzieje się identycznie jak z t±
-Sprawdzałem jej stan w ¶rodku - nic nie przepalone, nic nie pęknięte
-Sprawdzałem przewód wizualnie - wszystko z nim ok, wtyczka też
-Odinstalowałem sterowniki i od nowa zainstalowałem j± - nic się nie poprawiło
-Sprawdzałem myszkę pod PS2 - dzieje się z ni± to samo (myszka sprawna - pożyczona, aktualnie używana)
-Pendrive, mp3, telefon i inne urz±dzenia podpięte pod ten port działaj± poprawnie
Proszę o jak najszybsz± pomoc ...
Otóż, myszkę t± mam jakie¶ 4-5 dni w użyciu (Titanum Goblin TM106 - mysz optyczna ) i do tego czasu działała bez zarzutów niestety, dzi¶ zaczęła ¶wirować! Po wł±czeniu komputera, działa przez jaki¶ czas, potem dioda przygasa i nie reaguje na ruchy. Czasami pomaga ponowne podł±czenie, nie zawsze... Dodam jeszcze, że przyciski działaj± normalnie, w czasie gdy kursor nie reaguje
Próbowałem już:
-Podł±czenia jej przy innym komputerze - Działa
-Podł±czyłem do tego komputera inna myszkę - Dzieje się identycznie jak z t±
-Sprawdzałem jej stan w ¶rodku - nic nie przepalone, nic nie pęknięte
-Sprawdzałem przewód wizualnie - wszystko z nim ok, wtyczka też
-Odinstalowałem sterowniki i od nowa zainstalowałem j± - nic się nie poprawiło
-Sprawdzałem myszkę pod PS2 - dzieje się z ni± to samo (myszka sprawna - pożyczona, aktualnie używana)
-Pendrive, mp3, telefon i inne urz±dzenia podpięte pod ten port działaj± poprawnie
Proszę o jak najszybsz± pomoc ...