logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW SHARAN 05 - Kreci ale nie odpala,przekaznik brzeczy

dawidneo 12 Lis 2012 21:22 738 1
REKLAMA
  • #1 11521794
    dawidneo
    Poziom 1  
    Koledzy pomozcie mam problem.W sobote szukalem problemu z dmuchawa czemu nie dziala nawiew na szybe i mysle ze znalazlem, ale nie z tym mam problem.Rozebralem tapicerke z przodu zlozylem jak trzeba i odpalilem auto normalnie.Ujechalem kawalek auto zgaslo,znowu odpalilem i znowu zgaslo za chwile.Przelaczylem stacyjke na jedynke i slysze ze brzeczy cos w przekaznikach wiec poruszalem i na chwile przestalo,ale po chwili jazdy znowu zgasl i juz nie odpalil.Wymienilem przekaznik 109 bo ten brzeczal i dalej jest to samo,kreci ale nie odpali.Jaki moze byc problem,co moglo sie stac,czy cos naruszylem sciagajac konsole?rece mi opadaja.Pomozcie.
  • REKLAMA
  • #2 11522189
    zeimp
    Moderator na urlopie...
    Ocena: 2349
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

Następnym razem zapoznaj się dokładnie z rubrykami, które wypełniasz pisząc/zakładając temat!
    Ten przenoszę do kosza!
REKLAMA