Moj Acer Aspire 5541G, nie chce sie włączyc. Od ok.tygodnia mój laptop przy naciśnięciu przycisku power odpalał normalnie (wydaj ciche brzeczenie jak zwykle), przycisk podswietlał się na niebiesko jak zwykle, po czym brzeczenie ucicha. Laptop tak, jakby sam wprowadzil sie w stan uspienia. Przycisk swieci sie, stacja dyskow sie otwiera, ale ekran pozostaje czarny. Po kilku ponownych probach udalo sie, chodził normalnie. Na nastepny dzien pod wieczór to samo, nie działa, po 30 minutach działa. Nastepnego dnia wszystko ok. A od 3 dni nie da sie go wlaczyc bo automatycznie po kilku sekundach po włączeniu usypia. Co robić? Co może być przyczyną?
Dodam że pozostawiłem go na ok. 30 minut aż sie nagrzał, wyłączyłem i włączyłem go ponownie DZIAŁA. Nie wiem czy ma to związek z tym że od dłuższego czasu maiłem problemy z tym że się przegrzewał dosyć często ...
Dodam że pozostawiłem go na ok. 30 minut aż sie nagrzał, wyłączyłem i włączyłem go ponownie DZIAŁA. Nie wiem czy ma to związek z tym że od dłuższego czasu maiłem problemy z tym że się przegrzewał dosyć często ...