Jestem szczęśliwym posiadaczem Windows 7 i pojawił się ciekawy problem: po instalacji wersji trialowej programu KeyTurion, a dokładniej sprawdzeniu działania - nagle usunęły się wszystkie pliki z pulpitu. Pozostała zawartość dysku jest bez zmian. Zostały tylko 4 elementy systemowe - Moje Dokumenty, Mój Komputer, Kosz i Moje miejsca sieciowe. Wyczytałem na kilku forach, że powinno pomóc przywracanie systemu - tak też zrobiłem, ale przywróciło mi tylko skróty do folderów.. Wyszukiwanie po nazwach plików też nic nie daje, cały pulpit wyparował.
Plików z pulpitu nie ma w koszu jak i w C:\Users\nazwa\Desktop
Przed wykonaniem przywracania systemu zainstalowałem na innej partycji dwa programy do odzysku danych:
- Ashampoo
- Ontrack EasyRecovery Home Setup
Żaden z tych programów nie pomógł.
Macie pomysły jaki sposób mógłbym odzyskać dane z pulpitu? Jak to w ogóle możliwe, że to się samo usunęło? Około 1GB danych..
Plików z pulpitu nie ma w koszu jak i w C:\Users\nazwa\Desktop
Przed wykonaniem przywracania systemu zainstalowałem na innej partycji dwa programy do odzysku danych:
- Ashampoo
- Ontrack EasyRecovery Home Setup
Żaden z tych programów nie pomógł.
Macie pomysły jaki sposób mógłbym odzyskać dane z pulpitu? Jak to w ogóle możliwe, że to się samo usunęło? Około 1GB danych..