logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać zapomniane hasło do GG? Szukam programu do odzyskiwania danych

wielkirybak 07 Lut 2005 23:56 6747 4
REKLAMA
  • #1 1208458
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Zapomniałem hasła w moim gg.I niewiem jak się dostać na mój profi kiedyś widziałem takie programiki i jak ktoś ma to niech podeśle mi na maila wielkirybak(_at_)o2.pl lub załączy plik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1208467
    nelik1987
    Poziom 31  
    Ocena: 429
    http://www.gg.bulwar.pl/haslogg.html

wystarczy wpisać w www.google.pl i wpisać hasło gadu gadu i masz odgroma stron

" JAK OCZYTAĆ ZAPPOMNIANE Hasło Gadu-Gadu

Jeżeli masz zainstalowane Gadu-Gadu na komputerze i zapomniałeś hasła możesz skorzystać z tego programiku:
    Gadu-Gadu Password Reader 1.03 (c) 2oo1-2oo2 by Ajron (ajron@wp.pl)
    Co nowego w tej wersji ?
    Teoretycznie nic ;). Zmieniła się objętość pliku, kod źródłowy został upiększony, ale o tym i tak nikt nie wie ;) oraz dołączyłem plik, który właśnie czytasz, aby nie dostawać więcej głupich listów z pytaniami, jak korzystać z tego programu.
    Jak korzystać z tego programu ?
    Program jest napisany pod konsolę, więc niektórym wydaje się, że po uruchomieniu nic się nie dzieje ;). Najważniejszą rzeczą jest, aby plik config.dat (skorzystaj z funkcji znajdź i później skopiuj config.dat do jednego katalogu wraz z gpr.exe) oraz gpr.exe znajdowały się w tym samym katalogu. Config.dat nie musi się tak nazywać, ponieważ nazwę pliku podajemy jako parametr. Skorzystać z dobrodziejstw gpr możemy w dwojaki sposób. Możemy uruchomić konsolę poleceniem 'command' albo 'cmd' (zależnie od systemu) z menu start/uruchom i następnie, przejść do katalogu z plikami gpr.exe oraz config.dat, poleceniem cd nazwa katalogu (jeżeli plik gpr znajduje się na dysku twardym C w katalogu ROBOCZY należy wpisac cd C:\roboczy), a następnie wpisać polecenie gpr config.dat. Na ekranie pojawią się odczytane informacje. Można też przekierować wynik do pliku wpisując gpr config.dat > wynik.txt. Utworzony zostanie plik wynik.txt, który będzie zawierał odczytane dane. Drugim sposobem użycia programu jest bezpośrednie przekierowanie danych bez uruchamiania konsoli. Prawdę mówiąc konsola i tak się sama uruchomi ;), ale możemy tego nie zauważyć. Aby to osiągnąć wystarczy wpisać gpr config.dat > wynik.txt (np. w Windows Commanderze, albo 'Uruchom' z menu 'Start'). Proste nie ?
    Kilka słów na koniec
    Eee, nie ma o czym mówić ;).
    Pozdrawiam,
    Ajron"

pozdrawiam

nelik1987
  • REKLAMA
  • #3 1209739
    blackpoker
    Poziom 12  
    Gadu gadu reader lub

gadu gadu cwaniak
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1210201
    pawlus 123
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Miałem podobną przygodę i znalazłem to...
  • #5 1210438
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Wielkie dzięki PAWLUS123 ten program mi bardzo pológł
REKLAMA