Witam, do tej pory trenowałem moje umiejętnośc w domu przy pomocy kontrolera numark n4, teraz wypadałoby dokupić do niego nagłośnienie, interesuje mnie sprzęt na małe imprezy, do 30/40 osób ( w porywach, nie więcej a zazwyczaj mniej). Muzyka będzie puszczana oczywiście różnorodna i sprzęt powinien być do tego w miare możliwości przystosowany. W temacie nagłośnienia jestem zielony, interesuje mnie jednak sprzęt tani, oczywiście jestem świadomy, że jakość czy głośność nie będzie porażająca, po prostu brak mi jednak funduszy. Znam sporo osób i od jednej imprezy mogę zebrać 150-300 zł więc zakup szybko by mi się zwrócił i mógłbym inwestować w coraz lepsze nagłośnienie, z tym, że od czegoś trzeba zacząc a mój budżet to około 1000 zł. Czy z taką kwotą w kieszeni jest sens próbować coś zakupić? Czy wystarczy na takie urodzinowe, imieninowe i małe karnawałowo/sylwestrowe spotkania ? Jak będzie z jakością i głośnościa takiego zestawu? Dodaje jeszcze raz, że posiadam tylko kontroler oraz laptopa więc trzeba kupic zasadniczo wszystko.
Z góry dziękuje, pozdrawiam i jakby były jakieś pytania to oczywiście chętnie odpowiem.
P.S Posiadam wiekowy wzmaczniacz firmy technics, pochodzi od wieży kosztował tone pieniędzy ale z 15 lat temu... Czy coś takiego w jakiś sposób się nadaje?
Z góry dziękuje, pozdrawiam i jakby były jakieś pytania to oczywiście chętnie odpowiem.
P.S Posiadam wiekowy wzmaczniacz firmy technics, pochodzi od wieży kosztował tone pieniędzy ale z 15 lat temu... Czy coś takiego w jakiś sposób się nadaje?