Właśnie trafił mi się komplet beckera mexico 2000 BE1430 (obie cześci sa oznaczone jako BE 1430). Całosć jest dziewicza, wygląda na nierozbieraną, pochodzi ze szrotu z niemiec (obie częsci wyciągnięte z jednego mercedesa). Niestety wyciagacze upolowali same puszki, a w naszym MB juz ktos kiedys założył ISO i stąd powstaje litania pytań:
- czy kabel łączacy obie części jest 1-do-1 ?
- czy kabel do zmieniarki jest 1-do-1 ?
- czy w obu częściach wszystkie zasilania maja byc tak samo ?
- czy sterowanie anteny (pojedynczy konektor) ma być podpięte (zwarte) do obu części ?
- co ma byc podpięte do dwubolcowego złacza wystajacego z części frontowej (defakto jest to pięciobolcowa kostka z zaslepką) ?
- co bywa podpięte do małego złacza na części tylnej (na zdjeciach widywałem tam dodakowy modół wielkosci pudełka zapałek) ?
- gdzie w oryginale jest zamontowana tylna cześć w W124 W126 W140 ?
Chciałbym aby z odpowiedzi powstało kompendium wiedzy na temat Mexico 2000 bo to wyjątkowe radio.
- czy kabel łączacy obie części jest 1-do-1 ?
- czy kabel do zmieniarki jest 1-do-1 ?
- czy w obu częściach wszystkie zasilania maja byc tak samo ?
- czy sterowanie anteny (pojedynczy konektor) ma być podpięte (zwarte) do obu części ?
- co ma byc podpięte do dwubolcowego złacza wystajacego z części frontowej (defakto jest to pięciobolcowa kostka z zaslepką) ?
- co bywa podpięte do małego złacza na części tylnej (na zdjeciach widywałem tam dodakowy modół wielkosci pudełka zapałek) ?
- gdzie w oryginale jest zamontowana tylna cześć w W124 W126 W140 ?
Chciałbym aby z odpowiedzi powstało kompendium wiedzy na temat Mexico 2000 bo to wyjątkowe radio.