Witam niestety błąd sprzed lat natomiast oddanie pod partycję tylko 19,5 GB teraz się mści. Wcześniej po wgraniu windowsa i kilku programów + sterowniki do drukarki itp zostawało jakieś 2-2,5 GB miejsca wolnego na C:/. Teraz non stop mam 100-500mb. Używalem ccleanera i easycleanera i udało mi się zejść jedynie do poziomiu 480 mb wolnego miejsca. Format dawno nie był robiony, W Documents and setting mam tylko mój profil, all users, all_users_windows i temp. I tutaj mam pytanie czy z któregoś z tych folderów mogę cokolwiek usunąć? Bo zajmują bardzo dużo miejsca, kiedyś usuwałem poprzednie profile, te które są już nieaktualne i zwolniło sporo miejsca.
Chciałem się spytać także o inne rzeczy, których mogę się pozbyć. Oczywiście takie rzeczy jak office czy photoshop zainstalowane mam na innej partycji, na C są tylko niezbędne rzeczy.
Słyszałem o tym, żeby dodać parę GB z innego dysku, ale to chyba w moim przypadku się nie uda, bo musiałbym sformatować C i ten, z tą partycję, z której będę ujmował.
System: windows xp.
Chciałem się spytać także o inne rzeczy, których mogę się pozbyć. Oczywiście takie rzeczy jak office czy photoshop zainstalowane mam na innej partycji, na C są tylko niezbędne rzeczy.
Słyszałem o tym, żeby dodać parę GB z innego dysku, ale to chyba w moim przypadku się nie uda, bo musiałbym sformatować C i ten, z tą partycję, z której będę ujmował.
System: windows xp.