logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy będzie znaczna różnica basu po zmianie radia ?

-S-k-u-l-l- 11 Lut 2005 14:11 972 3
REKLAMA
  • #1 1218668
    -S-k-u-l-l-
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam mam takie pytanko czy będziesz jakaś znaczna różnica bassu po zmianie radia ? Bo póki co mam dośc starsze radyjko na kasetki ( bezfirmowe ) i z niego dosc kiepski basik wychodzi ale nosze sie z zamiarem wymiany radyjka ! A dość znacznie zalezy mi na podniesieniu basika gdyz kupiłem głośniczki ( fakt faktem "LivStar" lecz sprzedawca zapewnil potężny basik ) lecz po podłączeniu spotkało mnie dośc znaczne rozczarowanie :/ Moze ktoś mi pomoże bo nie wiem co robić czy zainwestować w porządne radio czy dać sobie spokój bo to i tak nic nie da :/ Pomóżcie
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1218786
    TABSIOR
    Poziom 24  
    Ocena: 55
    Jeżeli to stare radyjko, to jego wymiana na pewno pomoże, gdyż ma słabą końcówkę mocy. Tylko bas na tych głośnikach liwstara może "pierdzieć"... Nie napisałeś, jakie to DOKŁADNIE głośniki (średnica, parametry)...
  • REKLAMA
  • #3 1218834
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1320
    Cóż czy wymiana radia pomoże to trudno powiedzieć. Chyba jednak cały dobry komplet poprawnie zagra.
  • Pomocny post
    #4 1241537
    error79
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Napewno warto zainwestowac w dobre radyjko, a oprocz tego dobre głośniki. A czy te twoje beda dobre okaze sie po podlaczeniu do nowego radyjka :)
REKLAMA