logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens M65 - jak zainstalować sterowniki M65_250400.xbz_update?

Badi 12 Lut 2005 11:38 1054 4
  • #1 1221148
    Badi
    Poziom 11  
    Hej, prosze o pomoc

mam Siemensa M65, sciagnalem ze stronki Siemensa sterowniki( M65_250400.xbz_update) do niego i mam problem z ich instalacja, w modemach ustawilem GPRS via IRDA na com 4, ale przy instalacji sterownikow, gdy program instalacyjny probuje wykryc urzadzenia na com 1 i com 4 nie znajduje telefonu !! potem probuje "recznie" zainstalowac , daje wykryj tel na com 4 i nic... :( juz naprawde nie wiem co mam zrobic.. POMOCY !! PS. mam port IRDA na płyte glowna, dziala bez problemu na innych telefonach i moj tez wykrywa. A moze macie po prostu jakies dobre sterowniki do tego koma.. ??
  • Pomocny post
    #2 1221231
    Witoo$
    Poziom 13  
    Ocena: 15
    Hmm... nie podoba mi sie to "update" sprawdź na stronie siemensa czy na pewno nie ma jakichś czystych/sterowników.. wiesz o co mi chodzi... Jak ściągasz coś do tego siemensa z ich stronki musisz podać rodzaj konfiguracji w komie... na pewno podajesz dobry??
  • #3 1221242
    Badi
    Poziom 11  
    .. sciagam program poprawnie z wszystkimi odpowiednimi danymi, poza tym na stronce nie ma innego softu tylko ten.. mysle ze najnowszy.. dalej jestem w kropce :(
  • #4 1229208
    Badi
    Poziom 11  
    dalej mnie to nurtuje jak to moge zrobic.... nie ma ktos naprawde sterownikow??
  • #5 1505078
    pitisnow
    Poziom 2  
    Ojej! Odnoszę dziwne wrażenie, iż mam ten sam problem.
    Witaj w klubie, stary.
REKLAMA