logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ZTE MF 669 HSPA+ - Mam zasięg, a nie mogę się połączyć

Szprotka23 22 Sty 2013 23:18 2766 1
REKLAMA
  • #1 11827711
    Szprotka23
    Poziom 1  
    Mam problem. Mam laptopa HP PAWILION6 oraz internet sieci plus z modemem ZRE MF 669 HSPA. Przez pierwszy tydzień użytkowania było wszystko super. Zasięg, prędkość ok. A teraz zasięg 3g jest na 2/3 kreski, a 2g na 3/4. No i problem że nie mogę się połączyć. Gdy klikam na 'POŁĄCZ' wyświetla komunikat : "NIE UDAŁO SIĘ POŁĄCZYĆ Z INTERNETEM". po pierwszym takim wyłączyłam komputer, uruchomiłam ponownie, odinstalowałam i zainstalowałam ponownie. Działał 2 dni i znów to samo lecz nawet po ponownym instalowaniu nie działa. Pomocy :(((( Czy to że czasem łapię zasięg przez wi-fi od siostry z orange ma wpływ na moje połączenie?
  • REKLAMA
  • #2 11828141
    box.mann
    Poziom 23  
    Ocena: 144
    Szprotka23 napisał:
    Czy to że czasem łapię zasięg przez wi-fi od siostry z orange ma wpływ na moje połączenie?
    Tak! Albo jedno - albo drugie. Gdy loguję się do Hotspota tu Playa mi juz zrywa. Mam jak by zamkniete porty. To samo w drugą stronę. Gdy mam włączonego Play (trwa połączenie) nie połączę się z netem przez WiFi. We właściwościach POŁĄCZENIA wyłącz wszystkie karty sieciowe takie jak WIfi, LAN i zostaw tylko modem Plusa. Wtedy próbuj się połączyć
REKLAMA