logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oferta łączona Orange. Poznanie opinii i doradzenie.

Jacek-J129 23 Sty 2013 16:43 2700 2
REKLAMA
  • #1 11830261
    Jacek-J129
    Poziom 16  
    Ocena: 17
    Witam.

3 dni temu zadzwonił do mnie konsultant z Orange (TPSA) i zaproponował nową umowę obejmującą Plan telefoniczny międzynarodowy, internet do 10 MB, oraz telewizję w formacie FunPack.

Jako że cena wydaję się atrakcyjna bo mam płacić za to wszystko miesięcznie 128 zł.

Kurier przywiózł dziś Liveboxa oraz dekoder. Obecnie jestem w fazie testowej sprzętu. Konsultant oznajmił że moja linia pociągnie jedynie 1 MB kiedy ja zauważam prędkość rzędu 4 MB !

Jako że w przeciągu 10 dni mogę zrezygnować z usługi chcę się dowiedzieć kilku rzeczy, abym później nie żałował.

A więc jeżeli chodzi o dekoder - Nie będę do niego podłączał żadnej anteny satelitarnej zatem chcę aby odbierał tylko programy naziemnej telewizji cyfrowej.

Podsumowując rachunek czyli to 128 zł będzie obejmował całość usługi czy 128 zł to cena stała + koszty za wykorzystanie rozmów telefonicznych i telewizji ?.
  • REKLAMA
  • #2 11832873
    kristofer998
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Powiem ci tyle że to co wziąłeś to jedne z gorszych rzeczy nie znam osób które to mają i by na to nie narzekały, sprzęt dostarczany to jest lipa osobiście sam wymieniałem kilka raz bo były uszkodzone albo nie działały niestety. dopiero po wymianie na lepszy nie z tepsy zaczeło działać jak nalerzy.
    Wsumie na stacjonarny internet niemamy zbytnio wyboru bo TPSA jest monopolistą dlatego jest jak jest niestety.;-(
  • #3 11864343
    orangeekspert
    Poziom 10  
    @jacek-J129, tak jest to już opłata stała za usługę plus ewentualne połączenia.
REKLAMA