logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skype na Windows 7 64-bit - jak naprawić puste okno logowania?

wacekbiez 27 Sty 2013 19:40 3336 6
REKLAMA
  • #1 11850169
    wacekbiez
    Poziom 14  
    Ocena: 10
    Witajcie, tak ciągnąc temat. Mam ten sam problem co wielu tu kolegów, z pustym oknem logowania Skype, przy czym mam Windowsa 7 wersje 64 bit i zainstalowanie aktualizacji, czy przeinstalowanie IE nic nie pomaga. Ma ktoś jakiś pomysł?
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11861075
    wacekbiez
    Poziom 14  
    pobierałem różne wersje skype i stare i nowe i nic. a IE jest najnowsze z aktualizacją. bodajrze 10-tka
  • REKLAMA
  • #5 11870972
    wacekbiez
    Poziom 14  
    a da ktoś linka do IE 8 ? sciągam ze strony microsoftu i wyskakuje mi okno że ten program nie nadaje się do mojego typu systemu ;/ a ściągałem dla windowsa 7 64 bitową wersje
  • REKLAMA
  • #7 11884402
    wacekbiez
    Poziom 14  
    dzieki wielkie ;) zrobiłem podobnie jak tam pisze.. wszedłem w funkcje włącz/wyłącz i co prawda nie miałem tam IE 8 tylko IE9 ale wyłączyłem IE i skype działa ;) dzieki wielkie.
    Można zamknąć.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy systemu Windows 7 64-bit zgłaszają problem z pustym oknem logowania w Skype. Pomimo prób aktualizacji Internet Explorera (IE) do wersji 10 oraz reinstalacji różnych wersji Skype, problem nie został rozwiązany. Użytkownicy sugerują zainstalowanie starszej wersji IE (8) oraz Skype. Po wyłączeniu IE 9, Skype zaczął działać poprawnie.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA