Powyżej napisałem i nawet narysowałem co jest nie tak z połączeniami na schemacie, że wiele przewodów połączeniowych na schemacie jest tylko "położonych" na wyprowadzeniach elementów i nie ma pomiędzy nimi połączenia. Dla przykładu niech Kolega weźmie spróbuje na swoim schemacie przesunąć połączenie od pinu nr 3 układu IC1 i co? Brak połączenia jak na obrazku poniżej. To samo dotyczy pinu nr 2 tego układu. Normalnie tego nie widać bo połączenia są "położone" na wyprowadzeniach układu IC1, a nie dołączone do tych wyprowadzeń. Diody LED są źle połączone. Korzystając z narzędzia przesuwania elementów w Eagle poprzesuwałem połączenia i diody na schemacie i od razu wiać jak są (lub nie są) one połączone. Dioda LED21 także jest błędnie podłączona, pin 14 i 16 układu IC1 nie jest połączony. Zamiast diody LED21 należy zastosować zwykłą diodę prostowniczą. Rezystor R1 ma nie podłączone jedno wyprowadzenie. Rezystory powinny mieć europejskie oznaczenie, czyli prostokąt zamiast "sprężynki". W zasadzie oryginalny schemat jest do przerysowania od podstaw. Poprawny schemat to podstawa do projektu płytki. W załączniku jest poprawiony schemat i rysunek płytki (Eagle 6.2.0), aby Kolega zobaczył różnice pomiędzy swoim schematem i tym poprawionym przeze mnie. Przy okazji wyeliminowałem jedną zworkę tą po układem IC2. Te czerwone linie na płytce oznaczają, że w ich miejsce należy wlutować zworki z przewodu jeśli nie chce się robić płytki dwustronnej.