Sprawa wygląda tak - dzisiaj podczas normalnej pracy na komputerze wywaliło mi BSoDa i po restarcie komputera wywala mi ten błąd, kiedy chcę zapisać coś na partycji D:. System na partycji C: działa normalnie, mogę nawet wyciągać pliki z D:, uruchamiać programy, które nie wymagają zapisu na tym dysku, ale tak jak wspominałem nie mogę nic tam zapisywać. Wszystkie pliki na partycji D: są nieuszkodzone. Moje zapytanie jest następujące - jak mogę to naprawić i najlepiej, żebym nie musiał formatować partycji?
Dodam też, że po sprawdzeniu w HDtune w Health wszystkie statusy są OK a Error scan nic nie wykrywa. Ponadto chkdsk nie działa ani w systemie ani przy bootowaniu - przy bootowaniu wywala "Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package" chociaż nic nie instalowałem ostatnio.
Jakieś sugestie?
Dodam też, że po sprawdzeniu w HDtune w Health wszystkie statusy są OK a Error scan nic nie wykrywa. Ponadto chkdsk nie działa ani w systemie ani przy bootowaniu - przy bootowaniu wywala "Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package" chociaż nic nie instalowałem ostatnio.
Jakieś sugestie?