logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki przedłużacz cinch do głośników Logitech ?

wsn555 08 Lut 2013 12:20 1233 1
REKLAMA
  • #1 11905049
    wsn555
    Poziom 1  
    Witam serdecznie forumowiczów i proszę o pomoc jednocześnie.

Kupiłem sobie głośniki 5.1 Logitech x-530 i tu sie zaczyna jazda. 3 głośniki podłączone bezposrednio do subwoofera grają aż miło, lecz dwa głosniki lewe mają za krótkie kabelki i byłem zmuszony kupic przedłużacz cinch damsko męski. Niestety głośniki podłączone przez przedłużacz nie grają natomiast podłączane bezpośrednio grały bez zarzutów. Uzyskałem odpowiedź od wsparcia technicznego logitech, że jedynie co mogą poradzić to przedłużacz dobrej jakości. Jako, że przedłużaczy na rynku jest całe mnóstwo zwracam się do was z prośbą o pomoc przy wyborze przedłużacza cinch damsko męski dobrej jakości. Aktualnie mam te i niestety nie zdały egzaminu Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 11905229
    goldi74
    Poziom 43  
    Ocena: 1538
    Typowe przedłużacze Cinch nie są przystosowane do przesyłania sygnału mocy a raczej sygnału audio. W tym wypadku lepiej jest kupić wtyczki Cinch na kabel męskie i żeńskie i połączyć je kablem głośnikowym.
REKLAMA