logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować Javę kompatybilną z Operą 7.54?

jannaszek 15 Lut 2005 18:37 1403 4
REKLAMA
  • #1 1231907
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 671
    proszę opomoc ,bo jk już wszystko działało i myślałem o zrobieniu kupy z radości ,to córka obwieściła -że musi być ie6 bo nie da się wejść na jakiś tam czat..
    chodzi tu zapewne o javę ,ściągłem ze 3 szt ,-sun ,runtime eiw...jakąś z microsoftu , prubowałem on line ,off line ,instaluje się potem obwieszcza że error nie może znajść żrudła docelowego ,zamknąć przeglądarki i spróbować ponownie []
    ponowna próba kończy się stwierdzeniem że java już jest i trzeba odinstalować wpierw... no to odinstalowóję i kółeczko się zamyka
    -da mi ktos linka do javy normalnej która zczepiła by się z operą 7.54?
    wielgachne dzięki ,
    nie chcę rezygnować po raz kolejny z opery jak już zrezygnowałem z linuxa
    -pozdrowienia nawet tym co mnie nielubią
  • REKLAMA
  • #2 1231935
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 169
    hmmm instalowales jave poczas wlaczonej opery? moglo nie wyjsc. Odinstaluj to co masz teraz i po prostu sciagnij jave z opera w jednej paczce. (ze strony opera.com)
  • REKLAMA
  • #3 1232271
    jannaszek
    Poziom 39  
    tak, za pirwszym razem,potem bez-dalej to samo ,chyba że wi explorera którego nie odinstalowałem
    wpieniłem się i ściągłem zintegrowana z javą zobaczymy czy da się czatować , mam też problem taki że włączm operę i startuje z ustawieniami użytkownika i muszę recznie przełączać do trybu autorskiego..
    zdaje się nie bez powodu jest wersja z javą jak i bez
    tryb autorski już umiem ustawić na stałe
  • REKLAMA
  • #4 1232719
    radziu111
    Poziom 13  
    Ocena: 31
    Sprawe powinno rozwiązać zanstalowanie Opery zintegrowanej razem z Javą.Czasami tez po zainstalowaniu Java sie nie załącza -trzeba ją włączyć w Narzedzia-->szybka konfiguracja--->włącz jave.
  • #5 1232768
    jannaszek
    Poziom 39  
    radziu wyżej napisałem że to zrobiłem,a nawet zainstalowałem na starą i nie straciłem ustawień i innych witamin... -dodatkowo córa obwieściła że czat działa -zaś plus na operę
    dzięki za uwagę
REKLAMA