Problem jest nastepujący: podczas rozmowy trzeszczal mi glosniczek w t68i wiec pomyslalem, ze kiupie sobie nowy i wymienie. Po wlozeniu nowego głośniczka telefon wlacza sie bez problemu. Jednak gdy chce gdzies zadzwonic, po polaczeniu zegar wskazujacy czas rozmowy pokazuje ciagle czas 00:00, i nic nie slychac (dzwonilem np do BOA sieci Era, wiec powinienem slyszec piekny glos aby cośtam nacisnij 1 itp). Kiedy rozlacze sie, telefon zawiesza sie. Gdy spowrotem wlozylem stary(oryginalny) glosniczek, wszystko dziala poprawnie.
Mam 2 pytania:
1. Czy mozna cos zrobic ze starym glosniczkiem, zeby nie trzeszczal(oprócz wyrzucenia go :sm15: )
2. Czy zawieszanie sie jest wynikiem niekompatbilnosci/wady nowego gloscniczka (zostal kupiony na allegro, wiec jest to chyba calkiem mozliwe)
Z gory dziekuje za pomoc. :sm15:
Mam 2 pytania:
1. Czy mozna cos zrobic ze starym glosniczkiem, zeby nie trzeszczal(oprócz wyrzucenia go :sm15: )
2. Czy zawieszanie sie jest wynikiem niekompatbilnosci/wady nowego gloscniczka (zostal kupiony na allegro, wiec jest to chyba calkiem mozliwe)
Z gory dziekuje za pomoc. :sm15: