Witam, podejrzewam, że komputer złapał wirusa. Problem zauważyłem po tym, próbowałem odpalić Adobe Bridge z AfterEfects i kilkakrotnie okno programu automatycznie się zamykało. Nie mogę uruchomić skanera antywirusowego online (po wejściu na stronę ze skanerem online, automatycznie wyłączała się przeglądarka), gdy uruchamiam Avasta, okno znika po sekundzie, ale klikając na szybko, udało się zrobić pełny skan wszystkich dysków, Avast wykrył 3 zainfekowane pliki ale mimo usunięcia ich (jeden plik to jakiś pdf z książką, drugi to *.dll Adobe a trzeci to jakiś zainfekowany stary sterownik do kamerki internetowej). System dalej nie działa prawidłowo, OTL'a udało mi się uruchomić tylko w trybie awaryjnym.
Zrobiłem skan adwcleanerem, zamieszczam logi z OTL, tdsskiller nie wykrył zagrożenia.
Kiedyś przy podobnym problemie wykonanie skryptu w OTL pomogło, myślę, że to taki sam problem.
Proszę o sprawdzenie logów, będę wdzięczny za pomoc
Zrobiłem skan adwcleanerem, zamieszczam logi z OTL, tdsskiller nie wykrył zagrożenia.
Kiedyś przy podobnym problemie wykonanie skryptu w OTL pomogło, myślę, że to taki sam problem.
Proszę o sprawdzenie logów, będę wdzięczny za pomoc