logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C65 - aparat odrzucony 7 dni po zdjęciu simlocka, co robić?

Ic3man 18 Lut 2005 15:13 906 6
REKLAMA
  • #1 1241841
    Ic3man
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam sciagłem simlocka po 7 dniach rowniutko telefon cos swiruje ;/ pisze aparat odrzucony ;/ jak wadomo gwaracja przepadła wraz z sciagnieciem simlocka :( moze ktos moze mi pomuc ?? mam kabel itp tylko niemam pojecia jak naprawic tego fona dziwne to jest rowno 7 dni po sciagnieciu simlocka moze jeszce raz musze simlocka sciagnac albo co ??;/ PROSZE O POMOC :((
  • REKLAMA
  • #2 1241873
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 1241964
    Ic3man
    Poziom 11  
    a moze masz jakies pliki potrzebne ?? bo ja tu byc nowy i jeszcze nie mam zadnych plikow potrzebnych do zabawy elefonem :((

probowałem nowego sofa wgrac to mi pisze
    "Brak połączenia z telefonem
    0.000V"

co to ??;/

a normalnie mi sie łaczy wgrywaja loga dzonki itp itd posiadam ten kabel http://allegro.pl/show_item.php?item=41310107
  • #4 1242009
    MILO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 16
    Ic3man napisał:
    pisze aparat odrzucony

mi to cos pachnie kradzionym fonem...
  • REKLAMA
  • #5 1242010
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #6 1242080
    dyzzy
    Poziom 14  
    jężeli ściągnołeś sim-locka programem to tym samym programem możesz go założyć i wysłać na serwis. Ja wpierw jednak, tak jak napisali przedmówcy, spróbował bym wgrać nowe oprogramowanie które można znaleść na stronie siemensa.
  • #7 1242135
    cyzyk123
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    ciekawe moze ktos dopiero po 7 dniach zebral potrzebne papiery i zablokowal imei u operatora. sorki za podejrzenia. a jesli nie to to wgraj czystego swup'a najlepiej v25

pozdro 8)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik po zdjęciu simlocka z telefonu Siemens C65 po 7 dniach napotkał problem z komunikatem "aparat odrzucony". Gwarancja wygasła wraz z usunięciem simlocka. Próby wgrania nowego oprogramowania kończą się błędem "Brak połączenia z telefonem 0.000V". Sugerowane rozwiązania to przeflashowanie telefonu, użycie odpowiedniego kabla serwisowego oraz wgranie czystego oprogramowania SWUP, najlepiej wersji v25, dostępnego na stronie producenta. Istnieje również podejrzenie, że po 7 dniach mogło dojść do zablokowania IMEI przez operatora lub że telefon może pochodzić z nielegalnego źródła. W przypadku użycia programu do zdjęcia simlocka, tym samym programem można go ponownie założyć i wysłać telefon do serwisu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA