logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony KDL-32s5600 - brak programów, problem z autoprogramowaniem i ręcznym wyszukiwaniem

yav123 04 Mar 2013 11:02 2322 1
REKLAMA
  • #1 12015071
    yav123
    Poziom 1  
    Witam. Posiadam Sony KDL-32s5600 i wszystko było z nim ok do ostatniego weekendu. Włączyłem telewizor jak zwykle i zaskoczył mnie brak wszystkich programów (naziemna telewizja cyfrowa), po przełączeniu na telewizje analogową również ten sam problem. A gdy próbuje na nowo zaprogramować kanały gdy wchodzę w opcje i rozpoczynam programowanie nie pojawia sie pasek z % i wyszukiwaniem kanałów tylko na ekranie widnieje dalej pytanie "Czy chcesz rozpocząć Autoprogramowanie" gdy chce zaprogramować ręcznie nie mogę wejść nawet w tą opcje. Antena jest ok bo gdy podłączyłem stary telewizor bez MPG-4, odbiera on sygnał telewizji analogowej bez problemu, cyfrowa również nadaje bo mam jeszcze jeden model Sony w domu i odbiera bez problemu.
    Obawiam sie że pozostaje mi jedynie wizyta w serwisie i wydanie gotówki czego wolałbym unikać :)
  • REKLAMA
  • #2 12015432
    jfranc
    Użytkownik obserwowany
    Cytat:
    Obawiam sie że pozostaje mi jedynie wizyta w serwisie i wydanie gotówki czego wolałbym unikać

Nie unikniesz.
REKLAMA