logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Technikum elektroniczne w Lublinie - opinie o ZSEL na Wojciechowskiej?

11 Mar 2013 13:57 2139 4
REKLAMA
  • #1 12045904
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 12051012
    Turgon16
    Poziom 2  
    Jeżeli wybierzesz ZSEL na Wojciechowskiej to nie pożałujesz. W tej chwili jest to najlepsze technikum w Polsce, więc ten wynik sam za siebie mówi. Sam chodzę do tej szkoły :D
    Przy okazji szkoła ma świetne zaplecze techniczne jakim nie może sie pochwalić nawet politechnika lubelska, do szkoły jest świetny dojazd z centrum miasta. Szkoła jest wyremontowana i ładna. Nic tylko składać papiery
  • REKLAMA
  • #3 12051699
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 12052202
    Turgon16
    Poziom 2  
    Poziom jest wysoki, przykładem jet to że w najlepszych konkursach nasi uczniowie są na podium i bardzo często wygrywają. Zdawalność matur i egzaminu zawodowego jest 100%
    A jeżeli chodzi o trudność nauki to zależy jak sie przykładasz i i ile czasu poświęcasz na naukę
    Dla mnie osobiście najgorsza była 3 klasa, strasznie nas cisneli i nie było lekko ale jakoś przeżyłem :D teraz w czwartej to same powtórki i egzaminy próbne itd
    Na przyszłość nie polecam słuchać ludzi którzy słyszeli tylko "coś" o szkole. Ja ci z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę bo nauczyłem sie tu bardzo wielu rzeczy i bardzo dobrze ona przygotowuje do dalszego zawodu, no i studiów. Nie pożałujesz .
  • #5 12053827
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA