logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 7650 - czy można założyć folder na hasło?

szklarek 21 Lut 2005 13:38 1281 9
REKLAMA
  • #1 1251089
    szklarek
    Poziom 2  
    czy ktos z Was wie czy w Nokii 7650 mozna zalozyc folder na haslo ? jakis programik czy cos takiego.. z gory dzieki za informacje.
  • REKLAMA
  • #2 1251168
    pepisvx
    Poziom 14  
    Jest coś takiego a nazywa się handy safe.poszukaj a znajdziesz np na emulu. Hasła na notatki, zdjęcia, smsy.
  • REKLAMA
  • #3 1251192
    szklarek
    Poziom 2  
    dzieki bardzo juz go sciagam :)
  • REKLAMA
  • #4 1255293
    szklarek
    Poziom 2  
    hmmmm ... a jak zalozyc w tym programiku haslo na zdjecia lub smsy ? bo kombinuje i nie moge nic wymyslic :) pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 1260279
    puchbeary_1
    Poziom 20  
    Ocena: 3
    na zdjecia i dzwieki jest osobny program pod nazwą handyphoto safe hihihi
  • #6 1260782
    szklarek
    Poziom 2  
    dzieki sprobuje teraz tym :) pozdrawiam
  • #7 1266351
    Makoof
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    A jest taki program który zabezpiecza książke telefoniczną, albo coś w stylu kodu na odblokowanie klawki :?:
  • #8 1266620
    dj-bass
    Poziom 20  
    Ocena: 11
    W zalaczniku dodaje Handy Photo Safe (do zdjec), Handy Safe (rozne notatki kody itd..), AutoLock (do automatycznej blokady klawiatury).
    Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Safe.rar (148.24 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #9 1267074
    Makoof
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Czy to jest właśnie program który ma kod na odblokowanie klawiatury i na książkę telefoniczną :?: Na kodach na zdjęcia i inne mi nie zależy :?
  • #10 1270051
    dj-bass
    Poziom 20  
    Ocena: 11
    Niestety ale to jest tylko blokada klawiatury bez hasla :( A co do ksiazki telefonicznej to nie widzialem jeszcze czegos takiego.
    Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono temat zabezpieczania folderów hasłem na telefonie Nokia 7650. Użytkownicy wskazali na program Handy Safe, który umożliwia ochronę notatek, zdjęć i SMS-ów hasłem. Dla zdjęć i dźwięków dedykowany jest osobny program Handy Photo Safe. Istnieje także aplikacja AutoLock do automatycznej blokady klawiatury, jednak nie posiada ona funkcji zabezpieczenia hasłem. Nie znaleziono natomiast programu umożliwiającego zabezpieczenie książki telefonicznej lub blokadę klawiatury z kodem. W załącznikach do postów udostępniono wymienione aplikacje jako rozwiązania do ochrony danych na Nokii 7650.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA