Witam! Przepraszam że nie mam wpisane typu, marki i symbolu ale nie mam pojęcia co tam wpisac. Mam od pewnego czasu mam problem z internetem w koputerze stacjonarnym. Szukałem juz porad w google ale żadna z nich mi nie pomogła. Pewnego razu gdy włączyłem kompa (windows 7) komputer nie mogł zidentyfikować sieci. Do sieci jestem podłączony po przez kabel. Zresetowałem routera UPC i kompa. Siec była zidentyfikowana ale internet pojawial sie na chwilke i ledwo pokazał się komunikat że jestem dostępny na skype znikał. Sprawdzilem laptopa podłączonego do tej sieci i tam było wszystko ok. Poszukałem na necie porad i poradzili zmiane adresu dns na 208.67.222.222 208.67.220.220 lub 8.8.8.8 8.8.4.4. Zmienilem na ten pierwszy i internet był przez 3 dni potem znikał tak jak wcześniej, ale czasami jak załapał to była do puki kompa nie wyłączyłem. Potem zmieniłem na ten drugi adres dns i było identycznie jak wcześniej tyle ze net był przez tydzień. Po tym wszystkim zmieniłem spowrotem na automatyczny adres dns. Odziwo internet był, ale gdy próbowałem z niego skorzystac np. włączyc opere lub napisac wiadomosc na skype znikał, ale odbierac mogłem. Bardzo prosze o pomoc.