Witam serdecznie,
Mam zamiar pograć w grę Dirt 3 jednak aby zapisać postęp należy zalogować się do 'Game for Windows life'.
Posiadam Windows 8 i mam problem z aktualizacją GFWL.
Opiszę krok po kroku:
-instaluję grę;
-uruchamiam grę, loguję się na swoje konto gfwl;
-uruchamia się aktualizacja;
-na koniec wyłączam grę aby dokończyć 'updejta' i pojawja się komunikat o niepowodzeniu instalacji owej aktualizacji;
niżej raport z C:\Users\T\AppData\Local\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log
Dodam, że aktualizacja jest niezbedna do prawidłowego powiązania konta z grą.
Dirt działa poprawnie, aplikacja gfwl też się uruchamia. Opór stawia dopiero podczas aktualizowania.
Próbowałem na różne sposoby. Kombinowałem ze zgodnością, różnymi wersjami, w różnych kolejnościach i nic. Rady z innych forów na nic się zdały.
drugi dzień szukam i czytam na ten temat ale żadnych postępów.
Gra oczywiście orginalna
Proszę o pomoc. Może ktoś z Was sobie z tym poradził bądź ma jakiś pomysł.
Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem i liczę na fachową pomoc.
Mam zamiar pograć w grę Dirt 3 jednak aby zapisać postęp należy zalogować się do 'Game for Windows life'.
Posiadam Windows 8 i mam problem z aktualizacją GFWL.
Opiszę krok po kroku:
-instaluję grę;
-uruchamiam grę, loguję się na swoje konto gfwl;
-uruchamia się aktualizacja;
-na koniec wyłączam grę aby dokończyć 'updejta' i pojawja się komunikat o niepowodzeniu instalacji owej aktualizacji;
niżej raport z C:\Users\T\AppData\Local\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log
Kod: Text
Dodam, że aktualizacja jest niezbedna do prawidłowego powiązania konta z grą.
Dirt działa poprawnie, aplikacja gfwl też się uruchamia. Opór stawia dopiero podczas aktualizowania.
Próbowałem na różne sposoby. Kombinowałem ze zgodnością, różnymi wersjami, w różnych kolejnościach i nic. Rady z innych forów na nic się zdały.
drugi dzień szukam i czytam na ten temat ale żadnych postępów.
Gra oczywiście orginalna
Proszę o pomoc. Może ktoś z Was sobie z tym poradził bądź ma jakiś pomysł.
Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem i liczę na fachową pomoc.