Witam,
przesyłam w załączniku skan programem OTL. Mógłby mi ktoś powiedzieć co mam dalej zrobić, aby usunąć z Google Chrome - mystart.incredibar.com które włącza mi się przy nowej stronie zamiast listy kart z wtyczki Speed Dial?
Załączniki:
OTL.Txt(124.53 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
W czasie sprzątania kompa znalazłem jakiś dziwny program Pandora Service, nie wiem do czego służy i kiedy w ogóle coś takiego instalowałem ale już sama nazwa brzmi podejrzanie. odinstalować czy to nic szkodliwego?
Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:
Cytat:
:OTL
DRV - File not found [Kernel | Auto | Stopped] -- C:\Program Files\HP\QuickPlay\000.fcl -- ({22D78859-9CE9-4B77-BF18-AC83E81A9263})
[2013-07-03 18:20:24 | 000,000,000 | ---D | M] (eID België) -- E:\Programy\Mozilla Firefox\extensions\belgiumeid@eid.belgium.be
File not found (No name found) -- C:\USERS\UĹĽYTKOWNIK\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\XWM29OSF.DEFAULT\EXTENSIONS\{3D7EB24F-2740-49DF-8937-200B1CC08F8A}
File not found (No name found) -- C:\USERS\UĹĽYTKOWNIK\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\XWM29OSF.DEFAULT\EXTENSIONS\{66E978CD-981F-47DF-AC42-E3CF417C1467}.XPI
File not found (No name found) -- C:\USERS\UĹĽYTKOWNIK\APPDATA\ROAMING\MOZILLA\FIREFOX\PROFILES\XWM29OSF.DEFAULT\EXTENSIONS\BELGIUMEID@EID.BELGIUM.BE.XPI
Użytkownicy forum dyskutują o problemie z usunięciem mystart.incredibar.com z przeglądarki Google Chrome. W odpowiedziach zaleca się użycie narzędzi takich jak OTL i AdwCleaner do skanowania i usuwania złośliwego oprogramowania. Użytkownicy dzielą się instrukcjami, jak wklejać skrypty w OTL oraz jak przeprowadzać czyszczenie systemu. Wskazówki obejmują również odinstalowanie programów takich jak Spybot - Search & Destroy oraz Incredibar Toolbar. Po zastosowaniu tych metod, wielu użytkowników potwierdza, że udało im się pozbyć problemu. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.