logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mozilla Firefox 20.0 - Jak ustawić domyślne skróty na nowej karcie?

koloxd1992 11 Kwi 2013 07:58 1539 3
REKLAMA
  • #1 12184293
    koloxd1992
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Witam. Mam delikatny problem z Mozilla Firefox 20.0.
    Od dłuższego czasu korzystałem z Opery a w pracy postanowiłem skorzystać z Mozilli,
    lecz mam problem z nowymi kartami zamiast podręcznych mi zapisanych kart mam historie gdzie wchodziłem w postaci kart.. może wie ktoś jak to przestawić ??
    We wcześniejszych wersjach tego nie było tylko jak otwierało się nowe karty (ctrl+ T ) pokazywały nam się karty z jakimiś tam domyślnymi skrótami lub własnymi a teraz zamiast tego jest historia gdzie wchodziłem ;/

Zdjęcie o co mi chodzi screen z opery

Chce żeby było tak samo w mozilli
  • REKLAMA
  • #2 12184362
    adamas_nt
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 658
    Może nie historia, ale najczęściej odwiedzane. Firefox tylko sugeruje, ale można to sobie spersonalizować: Link
  • REKLAMA
  • #3 12184383
    Kasek21
    Poziom 43  
    Ocena: 3504
    Po przypisaniu jakiejś strony w jej lewym górnym rogu jest opcja przypnij wtedy dana strona nie będzie zastępowana ostatnio odwiedzaną.

Konkretne strony można przenieść z zakładek - wystarczy przeciągnąć.
  • #4 12184413
    koloxd1992
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Ok sprawdziłem da się tak dodawać nowe zakładki ulubione za pomocą przeciągania ich z biblioteki zakładek na czyste karty .
    A czy da się ustawić w tych nowych Mozilla tak jak jest czysta karta dodawania ulubionych stron jak na załączonym zdjęciu (screen z opery)?? Jakieś 2-3 lata temu wiem że to było czy to tylko kwestia ustawień ?

Nowe pomysły Mozilli i rozwiązania to tylko utrudnienia dla zwykłego USER'A.

W Opera wystarczy tylko :
    1:przycisnąć ten klucz
    2: zaznaczyć i znika dodawanie stron

REKLAMA