logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mozilla Firefox wyłącza się przy otwieraniu nowej karty - jak zachować historię?

madziuleczka 21 Sie 2013 20:54 3912 6
REKLAMA
  • #1 12653023
    madziuleczka
    Poziom 2  
    Witam,
    od jakiegoś czasu mam problem z Mozillą. Jak otwieram nową kartę to co jakiś czas przeglądarka się wyłącza i pojawia się to okno:

Mozilla Firefox wyłącza się przy otwieraniu nowej karty - jak zachować historię?

Co mam zrobić, aby nie było tego problemu, bo to jest uciążliwe, jak co parę minut tak się dzieje.

Oczywiście bym zainstalowała nową wersję przeglądarki, ale nie chcę ryzykować bo się obawiam, że stracę ważną dla mnie historię przeglądarki.

Więc co mam zrobić w tej sytuacji? Z góry dzięki :D ;)
  • REKLAMA
  • #2 12653037
    pewex16
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Jakieś szczegóły? Ja nic z tego nie wywróżę.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 12653155
    pewex16
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    ^^ Zachęcamy do lektury. ;)
  • REKLAMA
  • #5 12653163
    madziuleczka
    Poziom 2  
    dzięki;) tam pisze, że system postara się zapamietać historię, zakłądki itp;) a gdyby się nie udało, to czy jak cofnę system do jakiegoś momentu w przeszłości (przed resetowaniem mozilli) to czy wtedy ta historia wróci?
  • #6 12653179
    Ture11
    Poziom 39  
    Ocena: 1133
    Pewnie dostanę ochrzan, ale taki objaw może wskazywać na pamięci RAM... Warto sprawdzić Memtestem86.
  • #7 12653188
    LA72
    Poziom 41  
    Ocena: 1662
    W większości przypadków wystarcza usunięcie pliki
    cookies
    z katalogu:
    c:\Users\xxxxxxx\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z przeglądarką Mozilla Firefox, która wyłącza się przy otwieraniu nowej karty. Obawia się utraty ważnej historii przeglądania przy aktualizacji przeglądarki. W odpowiedziach sugerowane są różne rozwiązania, w tym przywrócenie domyślnych ustawień Firefox, usunięcie plików cookies oraz sprawdzenie pamięci RAM za pomocą Memtest86. Użytkownik pyta również o możliwość przywrócenia historii przeglądania po cofnięciu systemu do wcześniejszego stanu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA