A więc tak, tem komputer mam około 3/4 lata, od nowości miałem wgranego pirackiego windowsa 7 i po miesiącu zaczął mi wyskakiwac bluescreen, kolega przeinstalował mi system na pirackiego XP i mniej wiecej po 2 tygodniach znowu jakiś błąd i do stawca internetu ( prywatny ) zainstalował mi win dt09 czyli taki przerobiony Xp i wszystko śmigało aż do wczoraj ponieważ niektóre najnowsze gry niechodziły mi zainstalowałem orginalnego z orginalnej płyty windowsa 7 home premium 64 bit i wczoraj ściągnołem planet side 2, avire, opere i wszystko śmigało, wyłączyłem kompa na noc i dziś odpalam kompa i po kilkudziesięciu sekundach bluescreen, teraz jestem w trybie awaryjnym z obsługą sieci i wszystko śmiga bez problemów niema żadnych bluesreenów, i teraz pytanie jak to naprawić, i czy wogóle da sie naprawić? czy może będe musiał wrócic do tego dt09?
Specyfikacja kompoutera:
Amd athlon 2 x4 640 sAM3
Gigabyte GA-M52LT-D3 AM3
DDR3 4GB PC1333 (2x2GB) Goodram ( tyle było seryjnie, ale w styczniu dokupiłem kostke 4GB też goodram i wszystko chodziło)
Seagate 500GB 16MB SATA3
PCI-E GF GT430 1GB DDR3 PALIT
Obudowa Tracer TRO-181 Aquarius ( i w niej odrazu był zasilacz tracer)
DVD-REC LiteOn iHAS122
Specyfikacja kompoutera:
Amd athlon 2 x4 640 sAM3
Gigabyte GA-M52LT-D3 AM3
DDR3 4GB PC1333 (2x2GB) Goodram ( tyle było seryjnie, ale w styczniu dokupiłem kostke 4GB też goodram i wszystko chodziło)
Seagate 500GB 16MB SATA3
PCI-E GF GT430 1GB DDR3 PALIT
Obudowa Tracer TRO-181 Aquarius ( i w niej odrazu był zasilacz tracer)
DVD-REC LiteOn iHAS122
Moderowany przez jankolo:3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
3.1.1. Zabronione jest jakiekolwiek udostępnianie za pomocą Forum materiałów uzyskanych nielegalnie, bądź w sposób sprzeczny z obowiązującym prawem.