logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Asus k53sv - Youtube- dźwięk przestaje grać po paru sekundach.

marcheloka 04 Maj 2013 11:06 2055 5
  • #1 12270102
    marcheloka
    Poziom 9  
    Ocena: 8
    Po przewinięciu w inny moment utworu dźwięk znowu gra parę sekund i przestaje. Wideo działa. Muzyka ze Spotify działa. Problem pojawił się niedawno, wcześniej działało. Próbowałem instalować najnowsze sterowniki audio i chipset ze strony asusa ale nie pomogło. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc :--))))

Pozdrawiam :-)
  • #2 12270523
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1728
    Jaka przeglądarka,jakie łącze?.
    Wykonaj skanowanie Malwarebytes-'pełne skanowanie".
    Następnie czyszczenie rejestru CCleaner-em.
    Jaki OS?.
  • #3 12270742
    marcheloka
    Poziom 9  
    Przeglądarka - firefox najnowszy
    Internet - światłowód 10mb/s z netii, po routerze wifi
    OS - Windows 7 64 bit

Faktycznie, problem nie wystepuje na internet explorerze. Ale zdecydowanie wole go unikac. Byc moze to kwestia Adblocka, ktorego uzywam, a ktory sprawia mi troche problemow, blokujac co jakis czas za duzo?

EDIT: wylaczenie adblocka wcale nie pomoglo, problem musi byc gdzie indziej. Skanuje malwarebytes, zobaczymy czy to cos da. Byc moze ktos z was mial juz taki problem, z odtwarzaniem youtube'a na firefoxie?

EDIT2: vimeo tez nie dziala, byc moze to jakis problem z wtyczkami, z flashem czy cos takiego? Ale flasha mam zauktualizowanego, jave tez, quicktime'a wlasnie zainstalowalem...

EDIT3: malwarebytes nic nie znalazl, problem wciaz aktualny
  • #4 12271806
    kasiunia7777
    Poziom 39  
    Ocena: 244
    marcheloka napisał:
    Przeglądarka - firefox najnowszy

U mnie było to samo i także w najnowszej wersji i to był ogólny problem z flashem bo na innych stronach z flashem też mi zanikał dźwięk (na innych przeglądarkach tego problemu nie było). Odinstalowałam firefoxa z danymi użytkownika, oczyściłam rejestr i zainstalowałam na nowo - pomogło. Nie pomagało odinstalowanie i zostawienie danych firefoxa było trzeba wyczyścić wszystko i wszystkie pozostałości. Reinstalacja flasha także nie pomagała.
  • #5 12271904
    marcheloka
    Poziom 9  
    Dzięki, spróbuję.

Ale masz na mysli, ze mialbym usunac wszystkie moje dane, takie jak zapamietane hasla, zakladki, historie itp.? Troche szkoda mi tego wszystkiego, byloby dobrze gdyby byl tez inny sposob
  • #6 12272052
    kasiunia7777
    Poziom 39  
    Ocena: 244
    U mnie tylko ten sposób pomógł z usunięciem wszystkiego przy odinstalowaniu się pyta czy usunąć dane użytkownika czyli cała konfiguracja zakładki, hasła, skórki, dodatki. Dodatkowo jeszcze ręcznie usuwałam pozostałości z systemu i z rejestru. Innego sposobu u siebie nie znalazłam, a męczyłam się 2 dni.
    Może u ciebie będzie inaczej, na początek możesz odinstalować i zostawić dane, zobaczysz czy będzie poprawa.
    PS. Zakładki można zapisać - eksport.
REKLAMA