Jako, że zbliża się termin wyłączenia nadawania telewizji naziemnej w mojej miejscowości, jestem zmuszony kupić dekoder dvbt. I teraz mam problem jaki wybrać ponieważ jest ich cała masa! Snobem nie jestem więc nie musi to być jakiś super wyczesany sprzęt, ważne żeby był funkcjonalny i posiadał kilka istotnych z mojego punktu widzenia funkcji. Między innymi łatwość obsługi, port usb, możliwość nagrywania programów na pendrive czy dysk zewnętrzny(również w chwili gdy nie jest oglądana telewizja), odtwarzanie z pendrive'a, dysku przenosnego,pauzowanie/przewijanie oglądanego programu, no i łatwość podłączenia
. Mogłem coś pominąć.
Jakie dekodery byście mi polecili?
Z tego co wiem niestety nie da się podłączyć dwóch odbiorników do jednego dekodera, tak by móc oglądać na nich dwie różne stacje?
I chciałem jeszcze zapytać o takie wynalazki jak combo. - dekoder + odtwarzacz dvd. Ponieważ moja mama bardzo by chciała mieć przy telewizorze odtwarzacz dvd i się zastanawiam czy warto sobie takim sprzętem zaprzątać głowę czy lepiej mieć każde z tych urządzeń osobno jednak?
Jakie dekodery byście mi polecili?
Z tego co wiem niestety nie da się podłączyć dwóch odbiorników do jednego dekodera, tak by móc oglądać na nich dwie różne stacje?
I chciałem jeszcze zapytać o takie wynalazki jak combo. - dekoder + odtwarzacz dvd. Ponieważ moja mama bardzo by chciała mieć przy telewizorze odtwarzacz dvd i się zastanawiam czy warto sobie takim sprzętem zaprzątać głowę czy lepiej mieć każde z tych urządzeń osobno jednak?