logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

2018 se old. Jest tylko słoneczko. Co zrobić, żeby wgrać Cyfrę?

majsterek80 27 Lut 2005 23:16 1272 7
REKLAMA
  • #1 1272583
    majsterek80
    Poziom 11  
    Witam was..potrzebuje pomocy..mam Power sky wgrany..mam tylko sloneczko bo kumpel ktory mi to wgrywal wgral mi tylko sloneczko bo powiedzial ze na cyfrze nie ma glosu.a z forum sie dowiedzialem ze wystarczy przelozyc euro do VCR.co mam zrobic zeby wgrac cyfre?Dzieki za podpowiedz
  • REKLAMA
  • #2 1272782
    Bonifacy
    Poziom 24  
    Ocena: 31
    wgraj >>>TEN<<< soft i wszystko powinno być oki
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 1275922
    majsterek80
    Poziom 11  
    nie moge otworzyc tego co mi zapisales..

Dodano po 4 [minuty]:

czy mozna jakos wgrac tylko cyfre bez wgrywania softow?
  • REKLAMA
  • #6 1276554
    majsterek80
    Poziom 11  
    windows nie moze otworzyc tego pliku.jak mam go otworzyc?ale wiesz co..ja mam juz "power sky" w tunerze i chodzi mi sloneczko...tylko jak dograc cyfre?

Dodano po 2 [minuty]:

albo jak moglbym Cie prosic o gg..moglbym z toba porozmawiac..bede po 22. bo musze isc do pracy.Byłbym Ci bardzo wdzieczny
  • #7 1276602
    Max_Maximus
    Poziom 19  
    Ocena: 8
    narazie trzeba dać sobie spokój z cyfrą.....dziś przed południem cyfra przestała działać pomimo prawidłowych kluczy....
  • #8 1278191
    majsterek80
    Poziom 11  
    dzieki za pomoc

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada tuner Arion Ferguson 2018 SE OLD z wgranym oprogramowaniem Power Sky, który obecnie odbiera tylko sygnał "słoneczko" (niekodowany). Chce wgrać odbiór cyfrowy ("Cyfra"), jednak kolega, który instalował soft, twierdził, że na Cyfrze nie ma dźwięku. Z forum dowiedział się, że wystarczy przełożyć eurozłącze do VCR, ale nie jest to wystarczające. Wskazano konieczność wgrania odpowiedniego softu, np. AF-2018SE_old_TPS_fix_20050225_LakiOnline.rar, który zawiera poprawki do TPS i umożliwia odbiór cyfry. Użytkownik miał problemy z otwarciem pliku (archiwum RAR) i z działającym linkiem, a także pytał, czy można wgrać samą cyfrową część bez zmiany softu – odpowiedź była negatywna. Na koniec pojawiła się informacja, że w dniu dyskusji Cyfra przestała działać mimo prawidłowych kluczy, więc na ten moment nie ma możliwości odbioru cyfry.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA