Witam.
Borykam się z podobnym problemem.
Chcę kupić ten tablet 5570C i właśnie mam już modem Huawei e3131 z aero2.
Byłem w czterech sklepach i chciałem sprawdzić czy ten modem będzie obsługiwany, lecz w żadnym z kilku tabletów 5570C w zakładce "wiele" nie ma opcji "sieci komórkowe". Tylko w RTV EURO AGD mieli akurat dwie sztuki więc po sprawdzeniu okazało się, że jeden ma w zakładce wiele opcję VPN i jeszcze możliwość konfiguracji rutera, a drugi tylko ma opcję VPN. W pozastałych sklepach mieli tylko po jednej sztuce, lecz była możliwość sprawdzenia innych modeli prestigio i w innych była opcja sieci komórkowe. Zastanawiam się dlaczego nie ma opcji sieci komórkowe, czy to jest wina androida? W dwóch sklepach będą wysyłać tablety do serwisu. Jak macie w swoich tabletach 5570C, czy u was też nie ma opcji sieci komórkowe? Z tego co w tym poście przeczytałem to ponoć ten modem nie działa z tym tabletem, lecz czy to z wpiętym modemem czy z wypiętym sieci komórkowe powinny byc wyświetlane. Ja miałem okazje sprawdzić mój modem e3131 z presigio 5770D i z nim działał prawidłowo dlatego cały czas myślałem, że z tym 5570C nie powinno być problemu, tylko to jest jedna sprawa a druga to dlaczego nie ma opcji sieci komórkowe?