Posiadam Amplituner Jvc, dostałem go od brata bo się mu zepsuł, ale przejdźmy do rzeczy gdy go włączałem na początku wszystko się wyświetlało ładnie i po kilkunastu sekundach wyłączał się i świecił się napis "overload" chyba jest to przeciążenie z angielskiego o ile dobrze pamiętam ; ) no więc rozkręciłem i wymieniłem spalone regulatory napięcia włączyłem i dalej to samo, następnie podłączyłem pod niego laptopa i głośnik i jak włączyłem ampli standardowo lekki dźwięk basu, cisza i po chwili słyszę coraz głośniejsze zakłócenia po czym wyłącza się amplituner.
Może ktoś już spotkał się z takim przypadkiem i wie jak naprawić ?
Bardzo proszę o pomoc.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
Proszę zastosować większą ilość zdań dla lepszej czytelności tekstu.
Proszę podać wyniki przeprowadzonych pomiarów.
GM
Może ktoś już spotkał się z takim przypadkiem i wie jak naprawić ?
Bardzo proszę o pomoc.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
Proszę zastosować większą ilość zdań dla lepszej czytelności tekstu.
Proszę podać wyniki przeprowadzonych pomiarów.
GM